Новости (2)

Повик за волонтери за кампањата „365 работнички права за млади“

Инфо СЕГА – Прилеп и Кавадарци, објавуваат повик за локални волонтери кои ќе бидат вклучени во активностите од кампањата „365 работнички права за млади“.