Вработување

Оглас за вработување на возач на автобус во Кавадарци

„ЕКСТРА 03“ ДООЕЛ од Кавадарци објавува оглас за вработување на возач на автовус

Отворени се 9 (девет) работни места во АД Микросам

Микросам АД, светски бренд за производство на современи, компјутерски управувани машини за производство на композитни материјали, има потреба од нов стручен кадар.

НЕФА МЕБЕЛ Прилеп има потреба од консултант-продавач

Компанијата НЕФА МЕБЕЛ се занимава со сериско производство на мебел за европскиот пазар и поседува сопствен малопродажен ланец. НЕФА МЕБЕЛ е дел од рускиот кластер на мебел. Матичната компанија во Русија се состои од 3 фабрики со над еден милион парчиња мебел произведени годишно и повеќе од 1000 сопствени салони за мебел.

АРИНИ ФЕШН Василопулос Георгиос ДООЕЛ увоз-извоз Прилеп има потреба од административен службеник

Друштво за производство трговија на големо и мало АРИНИ ФЕШН Василопулос Георгиос ДООЕЛ увоз-извоз Прилеп има потреба од работник од областа на администрацијата.

Микросам Прилеп АД има потреба од референти за увоз/извоз

Микросам Прилеп АД има потреба од референти за увоз/извоз.

ЛТХ Леарница ДООЕЛ има потреба од машински инженер

Бидете дел од успешниот тим на LTH Castings d.o.o.Вработуваме машински инженер - технолог на машинска (CNC) обработка.

Тахограф ДОО Прилеп има потреба од извршител за управување со стандарди

Тахограф ДОО има потреба од спроведувач на стандард сличен на ИСО стандард, личност која управува со документација и врши калибрирање на опрема.

Јавен Адвертајзинг има потреба од продажни веб агенти

Јавен Адвертајзинг Дооел од Битола објавува оглас за вработување на продажни агенти кои ќе работат на нудење на веб-сајт за промоција и рекламирање на бизниси во Прилеп.