ВЦС објавува повик за волонтери на Визер маратонот

Волонтерски Центар Скопје, како поддржувач на Виз Ер Скопски маратон, распиша повик за волонтери кои ќе помагаат на 6 мај (недела) 2018.

Повик за пракса во МКхост

Најголемиот македонски хостинг провајдер и регистрар на домени МКхост објавува отворен конкурс за пракса со можност за вработување, за повеќе позиции.

Коалиција на младински организации СЕГА објавува ЈАВЕН ПОВИК за практиканство

Коалиција на младински организации СЕГА објавува повик за две места за практиканство за времетраење од 3 месеци.

Волонтирајте во Колумбија преку The Intern Group

“The Intern Group” е водечки снабдувач на програми за практикантска работа на новите пазари во Колумбија.

Волонтирајте на светскиот куп во Русија - 2018

Русија бара волонтери за Светскиот фудбалски куп во 2018 година кој ќе се одржи во таа земја. Волонтерите треба да бидат динамични и весели, да зборуваат странски јазици и да имаат професионални вештини.