Сајна

Сајна

Летна балетска школа на Bullfrogs

Летна балетска школа на Bullfrogs

Оваа година во текот на месец јуни и јули ќе се одржи петтата по ред Булфрогс летна балетска школа во Охрид, Македонија. Летната балетска школа е за наменета за сите деца и млади вљубеници во танцот.