Актуелни Информации (66)

Метал Инженеринг ДООЕЛ Прилеп има потреба од техничар за механика на цврсти тела

Друштво за производство трговија промет и услуги МЕТАЛ ИНЖЕНЕРИНГ-2008 увоз-извоз ДООЕЛ Прилеп има потреба од техничар за механика на цврсти тела.

Платени докторски студии на Универзитетот Валенсија во Шпанија

Објавен е повик за платени докторски студии на Универзитетот Валенсија во Шпанија.

Отворен повик за обука во Блафјол, Исланд

Курс за обука
13-22 септември 2018 | Блафјол, Исланд

Курс: Колку е важен современиот маркетинг денес и во блиска иднина?

Мултигенерацискиот маркетинг е најголемиот научен и практичен предизвик и најточниот одговор на прашањето: Колку е важен современиот маркетинг денес и во блиска иднина?

АрцеролМиттал објавува повик за пракса до сите студенти

АрцелорМиттал е водечки светски производител на челик со претставништва во повеќе од 60 земји. Присутни сме на пазарот во Македонија од 2004 година и постојано се стремиме да го поттикнеме развојот и напредокот на младите кадри преку практикантска програма во различни области.

Цементарница УСЈЕ објавува оглас за платена практикантска работа во секторот за продажба

Цементарница УСЈЕ АД Скопје Групација ТИТАН објавува оглас за платена практикантска работа за поттикнување на вработување и развој на млади таленти.

Државен натпревар за есеи (ДНЕ) на тема: “Дваесет години Западен Балкан – предизвици и можности”

Во рамките на проектот “REACT!”, Алфа Центар, Никшиќ, Црна Гора, како носител на проектот и Центарот за истражување и креирање политики, објавуваат јавен повик за есеи на тема: “Дваесет години Западен Балкан – предизвици и можности“.

Краткорочен ЕВС еколошки проект Deep Roots

Овој краткорочен ЕВС проект им овозможува на волонтерите да учествуваат во активностите на нашата организација и да соработуваат со други партнерски институции за организирање на локалниот еколошки фестивал "Казанлак" (седмо издание). Проектот ќе се одржи во Казанлак (Бугарија), за време на неговиот истакнат фестивал на розите.