• Prev

#365работничкиправазамлади

Национална Кампања 365 Работнички права за млади

media/k2/items/src/72c9c2ea2586b2018b8e6a5bc7bcc228.jpg 0
Анета
Apr 25 2018

Дали знаевте дека: За време на Златната треска во Алјаска , компирите биле вредни колку златото.

media/k2/items/src/c658a6ac9e4d289a367ed1f2a07f97a4.jpg 0
Анета
Feb 12 2018

Она што ги прави овие чадори посебни интересни и многу привлечни за луѓето е нивната добра ...

media/k2/items/src/c2f1d54ce1828aef32738f55dd882a5d.jpg 0
Katerina
May 22 2018

Кога станува збор за модерни роботи, вознемирува фактот дека интелигентните машини може во одреден ...

media/k2/items/src/3e17a4a91fecaced6639d00a25d5480e.jpg 6617
Elena
Jun 29 2017

“The Intern Group” е водечки снабдувач на програми за практикантска работа на новите пазари во ...

media/k2/items/src/d8794a67ae1824f707399985a6ec7b71.jpg 0
Сајна
May 08 2018

Отворен е ЕВС повик за Петриња, Хрватска, за периодот од 01.06.2018 до 31.07.2018.